Menyang kontèn

Kebon Botani Albury

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kebon Botani Albury
Informasi Umum
PanggonAlbury, New South Wales, Australia
Koordinat36°4′51.6″S 146°54′32.4″E / 36.081000°S 146.909000°E / -36.081000; 146.909000
Taun madeg1877
DioperasiakéPamaréntah kutha Albury
StatusKabèh éntuk lumebu, tanpa mbayar

Kebon Botani Albury iku sawijining kebon botani sing manggon ing kutha Albury, New South Wales, Australia. Kebon botani iki diwiwiti saka taun 1877 lan minangka kebon botani percontohan ing wiwitan abad angka 19 lan angka 20. Kebon botani iki duwé jembar 4 hèktar lan duwé spesialisasi marang tuwuhan spésies alas tropis Australia. Kebon botani iki saiki dirumat déning pamaréntah kutha Albury lan kabèh éntuk lumebu tanpa mbayar.

Pranala njaba[besut | besut sumber]