Kebon Botani Albury

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebon Botani Albury
Albury botanical gardens panorama.jpg
Informasi Umum
Panggon Albury, New South Wales, Australia
Koordinat 36°4′51.6″S 146°54′32.4″E / 36.081000°S 146.909000°E / -36.081000; 146.909000
Taun madeg 1877
Dioperasiaké Pamaréntah kutha Albury
Status Kabèh éntuk mlebu, tanpa mbayar

Kebon Botani Albury iku sawijining kebon botani sing manggon ing kutha Albury, New South Wales, Australia. Kebon botani iki diwiwiti saka taun 1877 lan minangka kebon botani percontohan ing wiwitan abad angka 19 lan angka 20. Kebon botani iki duwé jembar 4 hèktar lan duwé spesialisasi marang tuwuhan spésies alas tropis Australia. Kebon botani iki saiki dirumat déning pamaréntah kutha Albury lan kabèh éntuk mlebu tanpa mbayar.

Pranala njaba[besut | besut sumber]