Karesidenan Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Karesidhenan Surakarta utawa Eks. Karesidenan Surakarta ya iku wewengkon administratif pamaréntahan jaman mbiyèn sing ketata saking kutha Surakarta, Kabupatèn Sukaharja, Kabupatèn Boyalali, Kabupatèn Sragèn, Kabupatèn Karanganyar, Kabupatèn Wanagiri, lan Kabupatèn Klathèn.

Uga delengen[besut | besut sumber]