Karangduak, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangduak
Désa
Karangduak kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Karangduak
Karangduak
Karangduak kapernah ing Jawa Wétan
Karangduak
Karangduak
Karangduak kapernah ing Indonésia
Karangduak
Karangduak
Koordhinat: 7°00′15″S 113°51′28″E / 7.00408°S 113.85778°E / -7.00408; 113.85778Koordhinat: 7°00′15″S 113°51′28″E / 7.00408°S 113.85778°E / -7.00408; 113.85778
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Karangduak iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep