Kanjar, Torjun, Sampang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kanjar
Désa
Kanjar kapernah ing Kabupatèn Sampang
Kanjar
Kanjar
Kanjar kapernah ing Jawa Wétan
Kanjar
Kanjar
Kanjar kapernah ing Indonésia
Kanjar
Kanjar
Koordhinat: 7°07′06″S 113°13′13″E / 7.11846°S 113.22026°E / -7.11846; 113.22026Koordhinat: 7°07′06″S 113°13′13″E / 7.11846°S 113.22026°E / -7.11846; 113.22026
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSampang
KacamatanTorjun
Kodhe laladan
administrasi
35.27.02.2016

Kanjar iku désa ing Kacamatan Torjun, Kabupatèn Sampang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Torjun, Sampang