Kang Seul-gi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kang Seul-gi
Seul-gi_Signature.png
Jeneng lair강슬기
LairKang Seul-gi
(1994-02-10) Fèbruari 10, 1994 (umur 28)
Ansan, Gyeonggi-do, Korea Kidul
PakaryanPenyanyi
Karir musik
GénreK-pop
PirantiVokal, gitar
Mangsa akarya2014–saiki
LabèlS.M. Entertainment
Sing magepokan
Jeneng Korea
Hangul
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaGang Seul-gi
McCune–ReischauerKang Sŭlki

Kang Seul-gi (Hangul: 강슬기, lair ing Ansan, Gyeonggi-do, Korea Kidul, 10 Fèbruari 1994; umur 28 taun) yaiku penembang lan anggota saka grup vokal wadon saka Korea Kidul, Red Velvet, sing ana ing ngisor kontrak SM Entertainment.

Biografi[besut | besut sumber]

Kang Seul-gi lair ing 10 Februari 1994, ing Ansan, Gyeonggi-do, Korea Kidul.[1] Ia sinau ing SMP Ansan Byeolmang lan School of Performing Arts Seoul. Ia isa wicara ing basa Korea lan Jepang.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Kim Sung Joo (April 10, 2015). Kim Sung Joo's Music Plaza . KBS. KBS Cool FM. {{cite episode}}: |access-date= requires |url= (pitulung)

Cithakan:Red Velvet