Korean Broadcasting System

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Korean Broadcasting System (KBS)
한국방송공사
Korean Broadcasting System.svg
Tipe Broadcast radio and
television
Negara South Koréa
Jangkauan National
International
Diluncurkan 1961 (television); 1965 (radio); 1996 (satellite); 1998 (digital); 2005 (DMB)
Tokoh penting Kim, In-kyu, President
Situs web www.kbs.co.kr
Korean name
Hangul 한국방송
Hanja 韓國放送
Alihaksara sing Disampurnakaké Han-guk Bangsong
McCune–Reischauer Han'guk Pangsong

Korean Broadcasting System (KBS) (Koréa: 한국 방송 공사, Hanguk Bangsong Gongsa) iku jaringan télévisi sing gedhé dhéwé saka papat jaringan sing ana ing Koréa Kidul. Jaringan télévisi publik iki misuwur bab giyaran warta wengi lan drama sajarah, sanadyan jaringan télévisi swasta kaya MBC lan SBS uga mrodhuksi drama sajarah populèr ing sajeroning wektu sing padha. Jaringan télévisi liyané sing ana ig Koréa Kidul ya iku EBS, sing fokus marang donya pendhidhikan.

Struktur[besut | besut sumber]

Gambar:KBS-IBC center.jpg
KBS broadcasting station

Pratélan acara[besut | besut sumber]

Drama[besut | besut sumber]

Bebungah[besut | besut sumber]

Documèntèr[besut | besut sumber]

Warta[besut | besut sumber]

  • KBS News 9 (KBS 9시뉴스.) Program warta utama ing KBS 1TV
  • KBS News Plaza (KBS 뉴스광장. Breakfast programme)
  • KBS News 7 (KBS 뉴스7. Evening programme with some local segments)
  • KBS Newsline (KBS 뉴스라인) Midnight programme
  • Midnight Debate-Live (생방송 심야토론. Sunday-night debate programme)
  • Media Focus (미디어 포커스. Mediawatch programme)
  • Coverage-File 4321 (취재파일 4321. Sunday's In-depth news coverage programme)
  • KBS SportsTime (KBS 스포츠타임)

Hiburan[besut | besut sumber]

Giyaran kanggo bocah[besut | besut sumber]

  • Funny Funny (파니파니)
  • Goosebumps (명소름닭살)

Liya[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:South Koréa television networks Cithakan:KBS Entertainment Shows Cithakan:Programs Cithakan:Chaebol Koordhinat: 37°31′31″N 126°54′59″E / 37.52538°N 126.916361°E / 37.52538; 126.916361