Menyang kontèn

Kaliuntu, Buleleng, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaliuntu
Kalurahan
Kaliuntu kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Kaliuntu
Kaliuntu
Kaliuntu kapernah ing Bali
Kaliuntu
Kaliuntu
Kaliuntu kapernah ing Indonesia
Kaliuntu
Kaliuntu
Koordhinat: 8°06′43″S 115°05′03″E / 8.11205°S 115.08408°E / -8.11205; 115.08408Koordhinat: 8°06′43″S 115°05′03″E / 8.11205°S 115.08408°E / -8.11205; 115.08408
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanBuleleng
Kodhe laladan
administrasi
51.08.06.1024

Kaliuntu iku kalurahan ing Kacamatan Buleleng, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Buleleng, Buleleng