Kalisangka, Arjasa, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalisangka
Désa
Kalisangka kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Kalisangka
Kalisangka
Kalisangka kapernah ing Jawa Wétan
Kalisangka
Kalisangka
Kalisangka kapernah ing Indonésia
Kalisangka
Kalisangka
Koordhinat: 6°51′21″S 115°15′18″E / 6.85572°S 115.255°E / -6.85572; 115.255Koordhinat: 6°51′21″S 115°15′18″E / 6.85572°S 115.255°E / -6.85572; 115.255
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanArjasa
Kodhe laladan
administrasi
35.29.24.2014

Kalisangka iku désa ing Kacamatan Arjasa, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Arjasa, Sumenep