Kalinganyar, Arjasa, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalinganyar
Désa
Kalinganyar kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Kalinganyar
Kalinganyar
Kalinganyar kapernah ing Jawa Wétan
Kalinganyar
Kalinganyar
Kalinganyar kapernah ing Indonésia
Kalinganyar
Kalinganyar
Koordhinat: 6°52′09″S 115°17′57″E / 6.86918°S 115.29923°E / -6.86918; 115.29923Koordhinat: 6°52′09″S 115°17′57″E / 6.86918°S 115.29923°E / -6.86918; 115.29923
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanArjasa
Kodhe laladan
administrasi
35.29.24.2021

Kalinganyar iku désa ing Kacamatan Arjasa, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Arjasa, Sumenep