Kaliasem, Banjar, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kaliasem
Désa
Kaliasem kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Kaliasem
Kaliasem
Kaliasem kapernah ing Bali
Kaliasem
Kaliasem
Kaliasem kapernah ing Indonésia
Kaliasem
Kaliasem
Koordhinat: 8°10′35″S 115°01′21″E / 8.17641°S 115.02262°E / -8.17641; 115.02262Koordhinat: 8°10′35″S 115°01′21″E / 8.17641°S 115.02262°E / -8.17641; 115.02262
Nagara  Indonésia
Provinsi Bali
Kabupatèn Buleleng
Kacamatan Banjar
Kodhe laladan
administrasi
51.08.04.2017

Kaliasem iku désa ing Kacamatan Banjar, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Banjar, Buleleng