Kacongan, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kacongan
Désa
Kacongan kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Kacongan
Kacongan
Kacongan kapernah ing Jawa Wétan
Kacongan
Kacongan
Kacongan kapernah ing Indonésia
Kacongan
Kacongan
Koordhinat: 7°00′56″S 113°53′00″E / 7.01549°S 113.88324°E / -7.01549; 113.88324Koordhinat: 7°00′56″S 113°53′00″E / 7.01549°S 113.88324°E / -7.01549; 113.88324
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Kacongan iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep