Kèju ing roti panggang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kèju ing roti panggang
Pauline's cheese on toast.png
Woworan pokokSliced bread, cheese, sometimes butter
Buku masakan: Kèju ing roti panggang  Médhia: Kèju ing roti panggang

Keju roti panggang digawe nganggo irisan utawa keju parut ing roti panggang lan lebur ing sangisore panggangan . Iki misuwur ing Inggris, Australia lan Selandia Baru, Karibia lan ing negara-negara Afrika. Kadhangkala diarani kelinci Welsh, sanajan biasane kalebu saos kalebu uga bahan liyane. [1]

Keju roti panggang kalebu roti panggang (panggang ing loro-lorone utawa mung siji sisi), kanthi keju diselehake banjur dipanggang. Topping luwih akeh yaiku opsional; sing paling dhasar disigar bawang (mentah utawa panggang karo keju), saos coklat utawa saos tomat . Timun jeruk, acar Branston, tomat goreng, endhog goreng, saus Worcestershire lan kacang panggang uga umum. [2]

[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Louis Saulnier, Le Répertoire de la Cuisine, translated by E. Brunet.
  2. James Martin. "BBC recipe by James Martin". Bbc.co.uk. Dibukak ing 13 January 2011.
  3. Antony Worrall Thompson. "BBC recipe by Anthony Worrall Thompson". Bbc.co.uk. Dibukak ing 13 January 2011.