Klinci Welsh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Welsh rarebit
Welsh rarebit.JPG
Jeneng liyanéWelsh rabbit
Panggonan asalEngland, United Kingdom
VariasiBuck Rabbit, Blushing Bunny, Hot Brown
Buku masakan: Welsh rarebit  Médhia: Welsh rarebit

Terwelu Welsh utawa Welsh rarebit ( /ˈrɛbɪt/ utawa /ˈræbɪt/ ) [1] iku panganan dumadi saka panas keju -based sauce dadi liwat irisan-irisan saka roti toasted . [2] Jeneng asli ing abad kaping 18 yaiku sajian "Kelinci Welsh" sing jocular, sing mengko ditafsirake minangka "rarebit", amarga sajian kasebut ora duwe kelinci . Varian kalebu terwelu Inggris, terwelu Scotch, terwelu, emas emas, lan kelinci sing sumunar .Sanadyan keju kanggo roti panggang populer ing Wales, nanging ora ana bukti sing jelas yen panganan asale saka masakan Welsh

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "rarebit", Oxford English Dictionary (3 ed.), Oxford University Press, September 2005 Invalid |mode=CS1 (pitulung) (Kudu langganan utawa dadi anggota pabukon umum Karajan Manunggal)
  2. The Constance Spry Cookery Book by Constance Spry and Rosemary Hume