Kécap inggris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kécap Inggris

Inggris sauce utawa sauce Worcester yaiku salah sawijining sauce karo rada asin rasa lan aroma wangi. Kecap Inggris digawe saka cuka, molasses, gula jagung, banyu, Rica, kecap asin, mrico ireng, lunak, anchovies, bawang, shallots, cloves lan papak .