Juntikebon, Juntinyuat, Indramayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aksara Latin
     
Juntikebon
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
Kabupatèn Indramayu
Kacamatan Juntinyuat
Kodhe laladan
administrasi
32.12.11.2010

Juntikebon iku désa ing Kacamatan Juntinyuat, Kabupatèn Indramayu, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)