Menyang kontèn

Dadap, Juntinyuat, Indramayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Aksara Latin
 
ꦗꦮ
   
Dadap
ꦢꦺꦱ ꦢꦢꦥ꧀
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 407: Malformed coordinates value.
Koordhinat: Masalah Lua ing Modhul:Math larik 181: attempt to perform arithmetic on a nil value.
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
Kabupatèn Indramayu
Kacamatan Juntinyuat
Kodhe laladan
administrasi
32.12.11.2004

Dadap (ꦢꦺꦱ ꦢꦢꦥ꧀) iku désa ing Kacamatan Juntinyuat, Kabupatèn Indramayu, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.