Jolene Marie Rotinsulu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jolene Marie Cholock-Rotinsulu at Bogor Palace (cropped).jpg

Jolene Marie Cholock-Rotinsulu ya iku Putri Indonesia 2019 saka Sulawesi Lor.[1] Dhèwèké lair ing Manado, 15 Mei 1996.

Kariér[besut | besut sumber]

Wanita kang nduwé bobot 50 lan dhuwur 175 cm iki dadi jawara Putri Indonésia taun 2019 makili Sulawesi Lor.[1] Ora mung Pemilihan Putri Indonésia, dhèwèké uga mèlu ajang Miss International kang kalaksanan ing Tokyo, Jepang, 12 November 2019 kapungkur. Nalika semana, dhèwèké dadi siji-sijiné wanodya Indonesia kang bisa mewakilin nang kompetisi karo 85 wanodya soko penjuru dunio lan bisa ngèntukake Kristal Miss International kanggo Indonésia.[2][3]

Jolene Marie Cholock-Rotinsulu

Saliyané mèlu kontès kecantikan, Jolene uga ngrambah jagading panglipur. Dhèwèké wus tau mèlu dadi paraga ing filem Para Pencari Tuhan (Season 4) (2010), Mengejar Cinta Olga 5 (Story of Olga) (2012) lan Oh Ternyata The Series (2014) [4][5]

Pribadi[besut | besut sumber]

Jolene Marie Cholock-Rotinsulu lahir ning kota Santa Ana, California teko bapak soko Manado, Roy Gustaaf Rotinsulu, karo mbok teko Amerika Serikat, Allery Lee-Cholock.

Filmografi[besut | besut sumber]

Film-filem kang tau dibintangi Artika antarané:

  1. I AM HOPE (2016) minangka Mia ono ing Theater drama

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Cathetan suku: