Johnny Simmons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Johnny Simmons
200px
Lair (1986-11-28) Novèmber 28, 1986 (umur 30)
Montgomery, Alabama, US
Pakaryan Aktor
Taun aktif 2006—saiki

Johnny Simmons utawa jangkepé Johnny James Simmons (lair ing Montgomery, Alabama tanggal 28 November 1986, nanging dhèwèké tumuwuh gedhé ing Dallas,Texas) iku aktor saka Amérika Sarékat. Sanajan dhèwèké uripé ing Los Angeles mung sedhiluk, Johnny wis siyap kerja. Ing taun 2005 Johnny Simmons ngrampungaké sekolah ing W. T. White High School. Dhèwèké wiwit terjun ing babagan aktor lan akting wiwit taun 2006. Film pisananane ing Los Angeles was entitleirah-irahane "My Ambition".[1] Ing Texas, Johnny sekolah ing SMP Nathan Adams lan nerusaké ing Sekolah T. C. Marsh Middle. Peran pisanane main filem ya iku ing filem Evan Almighty, ing kana dhèwèké main bebarengan karo Dylan Baxter, kang dadi mungsuhe Steve Carell lan Lauren Graham. Johnny Simmons tau digosipake cedhak karo aktris Emma Watson.[2] Ora mung digosipake cedhak, Johnny lan Emma uga digosipake pacaran.[3]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film
Taun Irah-irahan Peran
2006 My Ambition Jules Walters
2007 Evan Almighty Dylan Baxter
Boogeyman 2 Paul
2008 Trucker Bocah nom #1
The Spirit Young Spirit
2009 Hotèl for Dogs Dave
The Greatest Ryan Brewer
Jennifer's Body Chip Dove
2010 Scott Pilgrim vs. the World Neil "Young Neil" Nordegraf
The Conspirator John Surratt
2011 Cinema Verite Kevin Loud
2012 The Perks of Being a Wallflower Brad

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ (ing basa Inggris)www.imdb.com Biografi Johnny Simmons (kaundhuh tanggal 11 Agustus 2011)
  2. ^ (ing basa Indonésia)entertainment.kompas.com Akhirnya Emma Watson Menemukan Pria Idaman (kaundhuh tanggal 11 Agustus 2011)
  3. ^ (ing basa Inggris)www.bawelohbawel.com Emma Watson cium Johnny Simmons di depan umum (kaundhuh tanggal 11 Agustus 2011)