Joanyar, Seririt, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Joanyar
Désa
Joanyar kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Joanyar
Joanyar
Joanyar kapernah ing Bali
Joanyar
Joanyar
Joanyar kapernah ing Indonésia
Joanyar
Joanyar
Koordhinat: 8°12′43″S 114°57′02″E / 8.21191°S 114.95045°E / -8.21191; 114.95045Koordhinat: 8°12′43″S 114°57′02″E / 8.21191°S 114.95045°E / -8.21191; 114.95045
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanSeririt
Kodhe laladan
administrasi
51.08.02.2010

Joanyar iku désa ing Kacamatan Seririt, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Seririt, Buleleng