Jinengdalem, Buleleng, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jinengdalem
Désa
Jinengdalem kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Jinengdalem
Jinengdalem
Jinengdalem kapernah ing Bali
Jinengdalem
Jinengdalem
Jinengdalem kapernah ing Indonésia
Jinengdalem
Jinengdalem
Koordhinat: 8°07′17″S 115°07′55″E / 8.12148°S 115.13184°E / -8.12148; 115.13184Koordhinat: 8°07′17″S 115°07′55″E / 8.12148°S 115.13184°E / -8.12148; 115.13184
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanBuleleng
Kodhe laladan
administrasi
51.08.06.2018

Jinengdalem iku désa ing Kacamatan Buleleng, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Buleleng, Buleleng