Jesse McCartney

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Béda saka Jennette McCurdy.
Jesse McCartney

Jesse McCartney iku penyanyi lan aktor.[1] Kang (lair 9 April 1987; umur 29 taun).[1].ya iku dadi salah sijiné penyanyi pop saka ylatah Amérika Sarékat kang dadi jawara Daytime Emmy ya iku aktor kang paling apik lam misuwur.Panjenengané teturunan saka Scott lan Ginger McCartney. Jesse McCartney lair ing Wwestchester, New York. Uga nduwèni kapinteran ing bidang musik lan film wiwit taun 1998. McCartney sal mulané misuwuring taun 2000, ya iku dadi salah sijiné bagean saka Dream Street,Jesse McCartney banjur misuwur jalaran nyanyi ana ing salah sijiné televisi ya iku Summerland.

Musik[besut | besut sumber]

Film[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b (id)("Olga Girls Magazine"Issue 36/II/5-15 Juli 2007. Hal.11)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jesse_McCartney&oldid=984675"