Jeruk Porot, Torjun, Sampang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jeruk Porot
Désa
Jeruk Porot kapernah ing Kabupatèn Sampang
Jeruk Porot
Jeruk Porot
Jeruk Porot kapernah ing Jawa Wétan
Jeruk Porot
Jeruk Porot
Jeruk Porot kapernah ing Indonésia
Jeruk Porot
Jeruk Porot
Koordhinat: 7°07′51″S 113°12′03″E / 7.1309°S 113.20086°E / -7.1309; 113.20086Koordhinat: 7°07′51″S 113°12′03″E / 7.1309°S 113.20086°E / -7.1309; 113.20086
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSampang
KacamatanTorjun
Kodhe laladan
administrasi
35.27.02.2014

Jeruk Porot iku désa ing Kacamatan Torjun, Kabupatèn Sampang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Torjun, Sampang