Java Heat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Java Heat
Gambar:Java Heat Poster 2013.jpg
DisutradaraniConor Allyn
DiprodhuseriConor Allyn
Rob Allyn
Seth Baron
Ditulis déningConor Allyn
Rob Allyn
DibintangiKellan Lutz
Mickey Rourke
Ario Bayu
Atiqah Hasiholan
DimusikiJustin Caine Burnett
SinématografiShane Daly
Dibesut déningHarvey Rosenstock
Dibabar déningMargate House
Suwéné
98 menit
NagaraAmérika Sarékat Amerika Serikat
Indonésia Indonesia

Java Heat nggih punika filem aksi laga lan baku tembak saking Indonesia lan Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning sutradhara Conor Allyn adhedhasar cariyos anggitanipun Conor Allyn lan Rob Allyn. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Connor Ally, Rob Allyn, sarta Seth Baron ingkang sadèrèngipun naté ndamel film Merah Putih (2009), Darah Garuda (2010), lan Hati Merdeka (2011). Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Kellan Lutz, Mickey Rourke, Ario Bayu, lan Atiqah Hasiholan minangka paraga utama. Ing manca negari, filem punika kababar kanthi sesirah Java Heat - Insel der Entscheidung (Jerman) lan Java Karstis (Lithuania)[1][2][3]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Hot Detik: Ini Sinopsis Resmi Java Heat diakses 12 Mei 2019
  2. Filmbor: Java Heat diakses 12 Mei 2019
  3. Indosinema: Sinopsis Java Heat diakses 12 Mei 2019