Darah Garuda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Darah Garuda utawa Merah Putih II (Internasional: Blood of Eagles) iku siji filem drama fiksi historis Indonésia. Film iki dirilis taun 2010, lan filem iki ya iku pérangan kapindho saka Trilogi Merdeka sing jaré trilogi perjuangan kapisan ing Indonésia. Film iki terusané filem Merah Putih sing dirilis sataun sadurungé.

Para paraga[besut | besut sumber]