Jatipasar, Trowulan, Mojokerto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{jeneng}}}
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Timur
Kacamatan[[Trowulan, {{{jeneng dati2}}}|Trowulan]]

[[Kategori:Trowulan, {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:Désa ing Kabupaten {{{jeneng dati2}}}]] Jatipasar ya iku salah sawijining désa ing Kecamatan Trowulan, Kabupaten Mojokerto, Provinsi Jawa Wétan .

Urip saka pedunung[besut | besut sumber]

Améh 90% pedunung mata minangka pamahat patung, kanthi watu ijo lan watu ireng ( watu lava ) sing etuk inspirasi saka Kraton Majapahit .