Homograf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Homograf (basa Yunani: ὁμός, homós, "padha" lan γράφω, gráphō, "tulis") ya iku tembung kang padhaejaané déning tembung liyané, minangka bedha ana ing lafal pangucapan lan makna kandhutan. Sajeroningbasa Indonésia, tuldha homograf ya iku "teras" kang ngandut makna inti kayu utawa pérangan omah lan "apel", kang duwé arti woh

Uga delengen[besut | besut sumber]