Homograf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Homograf (basa Yunani: ὁμός, homós, "padha" lan γράφω, gráphō, "tulis") ya iku tembung kang padhaejaané déning tembung liyane, minangka bedha ana ing lafal pangucapan lan makna kandutan. Jroningbasa Indonésia, tuldha homograf ya iku "teras" kang ngandut makna inti kayu utawa bageyan omah lan "apel", kang nduwèni arti woh

Delengen uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Homograf&oldid=984369"