Makna

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Makna iku teges utawa maksud lan antara liya bisa ngarujuk marang bab-bab ing ngisor iki:

Deleng uga[besut | besut sumber]


Disambig.svg
Punika kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Makna&oldid=960425"