Makna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Makna iku teges utawa maksud lan antarané bisa tegesé bab-bab ing ngisor iki:

Uga delengen[besut | besut sumber]