Hatching Pete

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hatching Pete
200px
Poster resmi Hatching Pete
Dibintangi Mitchel Musso
Jason Dolley
Josie Loren
Tiffany Thornton
Crawford Wilson
Brian Stepanek
Dibabar déning Disney Channel
Family
Tanggal metu
Karajan Manunggal 10 April 2009
Kanadha 24 April 2009
Amérika Sarékat 24 April 2009
Itali 16 Mei 2009
Suwéné
89 min.[1]
Nagara Amerika Serikat
Kanada
UK
Basa Inggris

Hatching Pete nggih punika sesirah filem ingkang dipundamel déning Disney Channel Original Movie taun 2009. Filem punika kagiyaraken kaping pisan ing surya 24 April 2009[2] ing Disney Channel & Family. Kajawi punika, ugi kababar lumantar DVD ing surya 12 Mei 2009 sesarengan kaliyan Dadnapped[3]. Harching Pete kagiyaraken ugi surya 10 April 2009 ing Disney Channel UK, minangka filem Disney Channel kaping pisan ingkang kagiyaraken langkung gasik kagem para pamirsa Amérikah Sarékat.[1][4] Kajawi Amérikah Sarékat, filem ugi kababar wonten Kanada.

Pemain[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]