Dadnapped

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dadnapped nggih punika filem saking Amérikah Sarékat taun 2010. Filem punika kaarahaken déning Paol Hoen. Skénario kagem filem punika dipunanggit déning Alan Silberbeg. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Don Scain sesarengan Douglas Sloan. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Adam Cohen. Wondéné pambesutan kalampahaken Terry Stokes. Para juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika antawisipun Emily Osment, David Henrie, Moisés Arias, Jason Earles, George Newbern, lan Phill Lewis.[1][2] Dadnapped dipun babar ing surya 16 Februari 2009 wonten Disney Channel.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Hatching Pete/Dadnapped". Rotten Tomatoes. Archived from the original on 2011-06-04. Retrieved 2012-01-15. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (help)
  2. "Salty Pictures gets incentive to shoot 'Dadnapped' in Utah". BNET. 2007-08-18. Retrieved 2008-07-25.

Pranala njawi[besut | besut sumber]