12 Mei

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

12 Mei punika, dinten ingkang kaping 132 utawi 133 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

11 Mei - 12 Mei - 13 Mei
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=12_Mei&oldid=862844"