Harry Potter and The Goblet of Fire

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Harry Potter and The Goblet of Fire[besut | besut sumber]

Harry Potter and The Goblet of Fire ya iku filem kaping papat saka seri Harry Potter kang diadaptasi saka panyerat kang wis misuwur ya iku J.K. Rowling. Disutradarai déning Mike Newelldan dirilis ing tanggal 18 November 2005.Film iki olèh nominasi kanggo Best Art Direction ing lomba Academy Award 2006.

Paraga[besut | besut sumber]

Daniel Radcliffe minangka Harry Potter

Rupert Grint minangka Ronald Weasley

Emma Watson minangka Hermione Granger

Michael Gambon minangka Albus Dumbledore

Gary Oldman minangka Sirius Black

Ralph Fiennes minangka Lord Voldemort

Brendan Gleeson minangka Mad-Eye Moody

Maggie Smith minangka Minerva McGonagall

Alan Rickman minangka Severus Snape

Robbie Coltrane minangka Rubeus Hagrid

Miranda Richardson minangka Rita Skeeter

Robert Pattinson minangka Cedric Diggory

Stanislav Ianevsi minangka Viktor Krum

Clémence Poésy minangka Fleur Delacour

Katie Leung minangka Cho Chang

David Bradley minangka Argus Filch

Robert Hardy minangka Cornelius Fudge

Frances de la Tour minangka Olympe Maxime

Predrag Bjelac minangka Igor Karkaroff

Jason Isaacs minangka Lucius Malfoy

Tom Felton minangka Draco Malfoy

Timothy Spall minangka Peter Pettigrew

Mark Williams minangka Arthur Weasley

Matthew Lewis minangka Neville Longbottom

James Phelps minangka Fred Weasley

Oliver Phelps minangka George Weasley

Bonnie Wright minangka Ginny Weasley

Shefali Chowdhury minangka Parvati Patil

Afshan Azad minangka Padma Patil

Roger Lloyd-Pack minangka Barty Crouch

David Tennant minangka Barty Crouch Jr.

Shirley Henderson minangka Myrtle Merana

Geraldine Somerville minangka Lily Potter

Adrian Rawlins minangka James Potter

Eric Sykes minangka Frank Bryce