Harry Potter and The Goblet of Fire (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Harry Potter and The Goblet of Fire[besut | besut sumber]

Harry Potter and The Goblet of Fire ya iku filem kaping papat saka seri Harry Potter kang diadaptasi saka panyerat kang wis misuwur ya iku J.K. Rowling. Disutradarai déning Mike Newelldan dirilis ing tanggal 18 November 2005.Film iki olèh nominasi kanggo Best Art Direction ing lomba Academy Award 2006.

Paraga[besut | besut sumber]