Gondola angkat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan:Infobox product

Patriatta ngangkat gondola pulsa ing Murree, Pakistan
Jalur Udara London liwat Kali Thames
Sistem mobil kabel Mi Teleférico ing La Paz, Bolivia, digunakake kanggo tujuan transportasi massal, minangka jaringan mobil kabel kutha paling dawa lan paling dhuwur ing saindenging jagad.
La télécabine d'Arrondaz ing Valfréjus, Prancis
Interioré gondola ing Resor Ski Killington, Vermont
Angkat gondola monocable 4-kursi klasik 1960-an ing Emmetten, Switserlan, dibangun dening GMD Müller .

Angkat gondola minangka salah sawijining jinis piranti transportasi kabel lan jinis angkat udara sing didhukung lan didorong dening kabel saka ndhuwur. Iki kalebu puteran kabel baja sing dipasang ing antarane rong stasiun, kadang liwat menara penopang penengah. Kabel kasebut didhukung nganggo bulwheel ing terminal, sing biasane disambungake karo mesin utawa motor listrik . Dheweke asring dianggep minangka sistem sing terus-terusan amarga duwe tali pengangkut sing terus-terusan obah lan sirkulasi ngubengi rong stasiun terminal. Bentenipun, tremway udara mung beroperasi nganggo genggeman tetep lan mung antar jemput bolak-balik antarane rong terminal pungkasan.[1] Gumantung saka kombinasi kabel sing digunakake kanggo dhukungan lan / utawa ngangkut lan jinis genggeman (genggeman sing bisa dicopot vs. genggeman tetep), kapasitas, biaya, lan fungsi angkat gondola bakal beda banget. Amarga akeh sistem kasebut ing wilayah Alpine ing Eropa, Cabinovia ( Italia ) utawa jeneng Prancis Télécabine uga digunakake ing teks Inggris . Sistem kasebut asring diarani mobil kabel .

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "5 challenging cable car rides". Daisy Liu. July 5, 2012. Dibukak ing 2014-03-25.