Gjorge Ivanov

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Gjorge Ivanov
Ѓорге Иванов
Gjorge Ivanov

Miwiti Mangarsani
12 May 2009
Perdhana Mentri Nikola Gruevski
Bakal nggantèkaké Branko Crvenkovski

Lair 2 Mèi 1960 (umur 56)
Valandovo, Yugoslavia (sekarang Makedonia)
Pasangan Maja Ivanova
Agama Gereja Ortodoks Makedonia

Gjorge Ivanov (dipunlairaken ing Valandovo, 2 Mei 1960; umur 56 taun) iku présidhèn kapilih Républik Makedonia. Ivanov ngrampungaké pendhidhikan ing kampung halamané, Valandovo. Nganti 1990, dhèwèké sawijining aktivis ing League of Socialist Youth, Yugoslavia. Dhèwèké krama, peputra loro, lan manggon ing kutha krajan Makedonia, Skopje.

Buku[sunting | besut sumber]

  • Цивилно општество (Civil Society)
  • Демократијата во поделените општества: македонскиот модел (Democracy in the divided societes: the Macedonian Model)
  • Современи политички теории (Current political theories)
  • Политички теории - Антика (Political theories - Antiquity)[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]


Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Branko Crvenkovski
Présidhèn Républik Makedonia
Elect

2009 – saiki
Diganti déning:
Isih kuwasa



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gjorge_Ivanov&oldid=1053404"