Gjorge Ivanov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gjorge Ivanov
Ѓорге Иванов
Ѓорге Иванов.jpg
Présidhèn Républik Makedonia
Elect
Wiwit linggih
12 May 2009
MahamantriNikola Gruevski
SadurungéBranko Crvenkovski
Rerincèn dhiri
Lair2 Mèi 1960 (umur 59)
Valandovo, Yugoslavia (sekarang Makedonia)
PatiIndependen
(dijurung olèh VMRO–DPMNE)
SisihanMaja Ivanova
AgamaGereja Ortodoks Makedonia

Gjorge Ivanov (lair ing Valandovo, 2 Mèi 1960; umur 59 taun) iku présidhèn kapilih Républik Makedonia. Ivanov ngrampungaké pendhidhikan ing kampung halamané, Valandovo. Nganti 1990, dhèwèké sawijining aktivis ing League of Socialist Youth, Yugoslavia. Dhèwèké krama, peputra loro, lan manggon ing kutha krajan Makedonia, Skopje.

Buku[besut | besut sumber]

  • Цивилно општество (Civil Society)
  • Демократијата во поделените општества: македонскиот модел (Democracy in the divided societes: the Macedonian Model)
  • Современи политички теории (Current political theories)
  • Политички теории - Антика (Political theories - Antiquity)[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. (ing basa Makédhonia)Vreme Online

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Kalungguhan pulitik
Kang sadurungé
Branko Crvenkovski
Présidhèn Républik Makedonia
Elect

2009 – saiki
Kang sawisé
Isih kuwasa