Gjorge Ivanov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gjorge Ivanov
Ѓорге Иванов
Ѓорге Иванов.jpg
Présidhèn Républik Makedonia
Elect
Taking office
12 May 2009
Wasir Nikola Gruevski
Nggantèni Branko Crvenkovski
Rerincèn priangga
Lair 2 Mèi 1960 (umur 56)
Valandovo, Yugoslavia (sekarang Makedonia)
Pati Independen
(didukung oleh VMRO–DPMNE)
Sisihan Maja Ivanova
Agama Gereja Ortodoks Makedonia

Gjorge Ivanov (lair ing Valandovo, 2 Mei 1960; umur 56 taun) iku présidhèn kapilih Républik Makedonia. Ivanov ngrampungaké pendhidhikan ing kampung halamané, Valandovo. Nganti 1990, dhèwèké sawijining aktivis ing League of Socialist Youth, Yugoslavia. Dhèwèké krama, peputra loro, lan manggon ing kutha krajan Makedonia, Skopje.

Buku[besut | besut sumber]

  • Цивилно општество (Civil Society)
  • Демократијата во поделените општества: македонскиот модел (Democracy in the divided societes: the Macedonian Model)
  • Современи политички теории (Current political theories)
  • Политички теории - Антика (Political theories - Antiquity)[1]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Branko Crvenkovski
Présidhèn Républik Makedonia
Elect

2009 – saiki
Diganti déning:
Isih kuwasa



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gjorge_Ivanov&oldid=1053404"