Gendéra Papua Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Gendéra Papua Kulon

Gendéra Papua Kulon utawa Bintang Kejora digunakake ing tlatah Nieuw Guinea Walanda wiwit tanggal 1 Desember 1961[1] nganthi tanggal 1 Oktober 1962 lan kahanan tlatah Papua kulon ana ing pangawasan pamaréntah United Nations Temporary Executive Authority (UNTEA).

Banjur, gendéra Papua Kulan biasa digunakake dèning pandukung Organisasi Papua Mardhika. Lan Pangibaran gendéra papua kulon dilarang ing pamaréntah Indonésia.

Dhaptar Gendéra Kang Memper Gendéra Papua Kulon[sunting | besut sumber]

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cathetan suku[sunting | besut sumber]

Cithakan:Gendéra ing Asia