Gendéra Hongaria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gendéra Hongaria.

Gendéra nasional Hongaria ya iku bendéra kang duwé telung wernalan dibagi dadi telung bagean kanthi horisontal (datar). Wrnané kasusun saka abang, putih lanijo.

Gendéra iki didadèkaké dadi Gendéra resmi Hongaria wiwit tanggal1 Oktober 1957.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]