Gendéra Hongaria

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gendéra Hongaria.

Gendéra nasional Hongaria ya iku bendéra kang nduwèni telung wernalan dibagi dadi telung bagean sacara horisontal (datar). Wrnané kasusun saka abang, putih lanijo.

Gendéra iki didadekake dadi Gendéra resmi Hongaria wiwit tanggal1 Oktober 1957.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Hongaria&oldid=984029"