Gendéra Hongaria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gendéra Honggari.

Gendéra nasional Honggari ya iku bendéra kang duwé telung wernalan dibagi dadi telung pérangan kanthi horisontal (datar). Wrnané kasusun saka abang, putih lanijo.

Gendéra iki didadèkaké dadi Gendéra resmi Honggari wiwit tanggal1 Oktober 1957.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]