Gendéra Italia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Gendéra Italia
Flag of Italy.svg
Informasi Umum
Jeneng negara the Italian Republic
Proporsi 2:3 (war flag 1:1)
Dianggo wiwit 1 January 1948
Desain A vertical tricolour of green, white, and red
Dianggo 111010
Penggango National flag

Gendéra Italia dikenalake wiwit taun 1946 sakwisé Italia dadi dina Républik. Gendéra Italia kaperang ing babagan telu werna ya iku abang, putih, lan ijo. Werna gendéra kang dimupangatake ya iku werna Gendéra Perancis. Gendéra kapisanan dimisuwurake dèning acara mangsa era Républik Cispadane tahun 1796.

Rasio 2:3

Deleng uga[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Italia&oldid=1052794"