Gendéra Italia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gendéra Italia
Flag of Italy.svg
Informasi Umum
Jeneng negarathe Italian Republic
Proporsi2:3 (war flag 1:1)
Dianggo wiwit1 January 1948
DesainA vertical tricolour of green, white, and red
Dianggo111010
PenggangoNational flag

Gendéra Italia dikenalake wiwit taun 1946 sawisé Italia dadi dina Républik. Gendéra Italia kapérang ing babagan telu warna ya iku abang, putih, lan ijo. Werna gendéra kang dimupangatake ya iku warna Gendéra Perancis. Gendéra kapisanan dimisuwurake déning acara mangsa era Républik Cispadane taun 1796.

Rasio 2:3

Uga delengen[besut | besut sumber]