Gendéra Italia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gendéra Italia
Flag of Italy.svg
Informasi Umum
Jeneng negara the Italian Republic
Proporsi 2:3 (war flag 1:1)
Dianggo wiwit 1 January 1948
Desain A vertical tricolour of green, white, and red
Dianggo 111010
Penggango National flag

Gendéra Italia dikenalake wiwit taun 1946 sawisé Italia dadi dina Républik. Gendéra Italia kapérang ing babagan telu werna ya iku abang, putih, lan ijo. Werna gendéra kang dimupangatake ya iku werna Gendéra Perancis. Gendéra kapisanan dimisuwurake déning acara mangsa era Républik Cispadane taun 1796.

Rasio 2:3

Uga delengen[besut | besut sumber]