Gendéra Chad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gendéra Chad
Flag of Chad.svg
Informasi Umum
Jeneng negara Chad
Proporsi 2:3
Dianggo wiwit June 11, 1959
Desain A vertical tricolor of blue, yellow and red.
Dianggo 111000
Penggango National

Gendéra Chad (Arab: علم تشاد‎‎) (Prancis: Drapeau du Tchad) kapérang saka telu warna ya iku warna biru,kuning, lan abang. Gendéra iki memper déning Gendéra Rumania, Andorra, lan Moldova[1]. Werna kang digunakaké ya iku warna pangerakan Pan-Afrika dan wujud triwerna kang arubah wujud saka Gendéra Italia[2].

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ Constitutions - what they tell us about national flags and coats of arms, Pascal Vagnat; Jos Poels (2000). Retrieved 2011-07-18.
  2. ^ Vexilla Mundi values. Retrieved 2011-07-18