Gendéra Andorra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Flag of Andorra.svg

Gendéra Andorra bisa digunakake déning pamaréntahan wiwit taun 1866. Desain gendéra AndorraGendéra Prancis lan Spanyol disain ing gendéra iku memper kang bedakake ya iku werna. Gendéra triwerna iki memeper karo GendéraChad, Moldova, lan Rumania.

Uga delengen[besut | besut sumber]