Gendéra Antigua lan Barbuda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rasio Gendéra : 2:3

Gendéra Antigua lan Barbuda dikenal ake ing tanggal 27 Februari 1967 lan di ubah wujud dèning panjenengané Reginald Samuels, ya iku salah sijiné guru sekolah . Srengéngé didadekake pralambang pamula era utawa jaman kang anyar. Werna ireng ngelambangake kahanan rakyat kang majoritas katurunan Afrika, werna biru kanggo pangarep-aper (harapan/cita-cita) lan abang ngelambangake kanggo tenaga . Werna kuning, biru lan putih kang turut-turut ngelambangake srengéngé, Segara lanpantai, tumuju aspek kreatif ingsakjroning gendéra kasebut.

Deleng uga[besut | besut sumber]