gedit

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
gedit
GeditLogo2010.png
Gedit2261.png
gedit 2.26.1 displaying the XHTML coding for this Wikipedia page, including colour-coded syntax highlighting.
Pangembang Paolo Maggi
Paolo Borelli
Steve Frécinaux
Jesse van den Kieboom
James Willcox
Chema Celorio
Federico Mena Quintero
Rilis pisanan 12 February 1999
Basa pamrograman C, Python
Sistem operasi Cross-platform
Basa English
Jenis Text editor
Lisènsi GNU General Public License
Situs web http://www.gnome.org/projects/gedit/

gedit iku program kanggo nyunting naskah teks sing bisa ngetrapaké UTF-8 ing GNOME lingkungan desktop, Mac OS X lan Microsoft Windows. Kagadhang supaya bisa digunakaké ing panerapan sing luwih umum, gedit ngutamakaké tampilan prasaja lan gampang digunakaké.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gedit&oldid=826842"