Kategori:GNOME

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis GNOME.
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab GNOME ing Wikimedia Commons.

Artikel-artikel wonten ing kategori "GNOME"

Dipuntedahaken 3 kaca-kaca ingkang kalebet ing kategori punika saking gunggung 3.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:GNOME&oldid=826386"