Kategori:GNOME

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis GNOME.
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab GNOME ing Wikimedia Commons.

Kaca-kaca ing kategori "GNOME"

Kategori iki isi 3 kaca. Ana ngisor iki dituduhaké 3 kaca.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:GNOME&oldid=826386"