Gabus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gabus bisa tegesé:

  1. Gabus, bahan kayu empuk sing biyasa dianggo tutup gendul
  2. Iwak Gabus

Kacamatan[besut | besut sumber]

  1. Kacamatan Gabus ing Kabupatèn Grobogan
  2. Kacamatan Gabus ing Kabupatèn Pathi
  3. Kacamatan Gabuswétan, Kabupatèn Indramayu

Désa[besut | besut sumber]

  1. Désa Gabus ing kacamatan Gabus, Kabupatèn Grobogan
  2. Désa Gabus ing kacamatan Ngrampal, Kabupatèn Sragèn
  3. Désa Gabus ing kacamatan Gabus, Kabupatèn Pathi
  4. Désa Gabusan ing kacamatan Jati, Kabupatèn Blora