Fitch Ratings

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Підприємство Динаміка змін рейтингу України[1]

Fitch Rating
Anak perusahaan dari Fimalac S.A
Indhustri Lembaga pemeringkat kredit
Diyasa 24 Dhésèmber 1913
Sing yasa Penggabungan usaha dari "Poor's Publishing" dan "Standard Statistics"
Kantor gedhé New York & London, Amérika & Inggris
Tlatah lumadi
Jasa keuangan
Wong kunci
Stephen W. Joynt
Wijil Laporan peringkat kredit
Sing darbé Fimalac S.S (Prancis)
Anak kumpeniDuff & Phelps Credit Rating Co • Thomson BankWatch
Slogan Konow your risk
Sana jaringan [1]

Fitch Ratings, Ltd. inggih punika suatu lembaga pemeringkat kredit internasional credit rating agency ingkang gadhah kalih kantor pusat inggih punika ing New York lan ing London, ingkang dados salah satunggaling saking 3 organisasi pemeringkat statistik nasional (Nationally Recognized Statistical Rating Organizations ) (NRSROs) ingkang dipuntunjuk déning Securities and Exchange Commission (badan pengawas pasar modal Amérika) sami-sami kaliyan Moody's lan Standard & Poor's sarta A.M. Best lan Dominion Bond Rating Service ingkang barusan gegayutan ing NRSROs. Perusahaan punika madeg déning John Knowles Fitch ing tanggal 24 Dhésèmber 1913 ing New York kaliyan asma Fitch Publishing Company. dipunlampahi penggabungan usaha kaliyan ing wulan Dhésèmber 1997 kaliyan sebuah perusahaan saking London ingih punika IBCA Limited ingkang mayoritas sahamnya gadahanipun déning sebuah perusahaan Perancis ingkang namanipun Fimalac ing wulan April taun 2000 Fitch mendhet alih Duff & Phelps Credit Rating Co. sebuah perusahaan pemeringkat kredit saking Chicago (April) lan ing wulan Dhésèmber taun ingkang sami malih mendhet alih Thomson BankWatch. Fitch inggih punika lembaga pemeringkat kredit ingkang gadhah kontribusi pasar ingkang alit dipunbandingaken S&P lan Moodys nanging merupakan 3 ageng NRSROs.

Peringkat kredit jangka panjang[besut | besut sumber]

Fitch's maringi peringkat dateng perusahaan dhedhasar skala wiwit saking "AAA" ngantos"D", skala punika wiwit dipun-ginakaken ing taun 1924 ingkang lajeng dipungatos ugi déning S&P. Moody's also uses a similar scale, but names the categories differently. Like S&P, Fitch also uses intermediate modifiers for each category between AA and CCC (i.e., AA+, AA, AA-, A+, A, A-, BBB+, BBB, BBB-etc.). Peringkat Investasi

  • AAA: perusahaan berkwalitas terbaik, layak lan stabil
  • AA: perusahaan berkwalitas,sakedhik langkung beresiko dipunbandingaken AAA
  • A: situasi ékonomi saged berpengaruh ing kahanan keuangan perusahaan
  • BBB: Perusahaan kelas menengah, ing wanci punika ing kahanan memuaskan

Peringkat Non-Investasi (dikenal juga sebagai junk bonds)

  • BB: kecenderungan nglampahi owah-owahan dalam situasi ékonomi
  • B: diperhatikan wontene variasi situasi keuangan
  • CCC: saat punika goyah lan gumantung ing kondisi ékonomi ingkang nguntungaken supados saged memenuhi kewajibannya
  • CC: sangat goyah, obligasi ingkang sangat spekulatif

Criticism[besut | besut sumber]

Lembaga pemeringkat kredit kados ta Fitch Ratings punika sampun dados sasaran kecaman minangka penyebab kerugian besar ing pasar obligasi beragun aset (collateralized debt obligation-CDO) [2] ingkang kadadosan manawi dipunparingaken peringkat inggil déning lembaga pemeringkat kredit. Dados tuladha, kerugian atas obligasi beragun aset sebesar 340,7 yuta USD ingkang dipunterbitaken déning kelompok usaha Credit Suisse ingkang taksih bertambah malih kaliyan 125 yuta USD, ing pundhi peringkat ingkang dipunparingake déning Moody's inggih punika Aaa [3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Зміна РДЕ України з 2001 рокуCithakan:Ref-en
  2. ^ CDO punika merupakan salah satunggaling jinis aking Efek Beragun Aset
  3. ^ Tomlinson, Richard; Evans, David (2007-06-01), "CDOs mask huge subprime losses, abetted by credit rating agencies", International Herald Tribune, diarsip saka sing asli ing 2007-08-19 

Ndelengen Ugi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]