Saham

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Saham biasaé nunjuk marang bagéyan pamilikan sawijining perusahaan.

Sajarah[besut | besut sumber]

Perusahaan sepisanan sing ngetokaké saham kira-kirané ya iku Stora Kopparberg ing abad kaping 13.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Saham&oldid=969232"