Saham

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Saham biasaé nunjuk marang pérangan pamilikan sawijining perusahaan.

Sajarah[besut | besut sumber]

Perusahaan sepisanan sing ngetokaké saham kira-kirané ya iku Stora Kopparberg ing abad kaping 13.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]