Saham

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Saham biasaé nunjuk marang bagéyan pamilikan sawijining perusahaan.

Sajarah[sunting | besut sumber]

Perusahaan sepisanan sing ngetokaké saham kira-kirané ya iku Stora Kopparberg ing abad kaping 13.

Pirsanana uga[sunting | besut sumber]

Réferènsi[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Saham&oldid=969232"