Saham

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Saham biasaé nunjuk marang pérangan pamilikan siji perusahaan.

Sajarah[besut | besut sumber]

Perusahaan sepisanan sing ngetokaké saham kira-kirané ya iku Stora Kopparberg ing abad kaping 13.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]