Menyang kontèn

FC Hegelmann

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
FC Hegelmann
Jeneng dawaFutbolo klubas Hegelmann
Parabanfūristaiai
Yasa2009; 15 taun kapungkur (2009)
SetadhiyonNFA stadionas, Kaunas, Litowen
Momotan1.100
MantriLitowen Dainius Šumavičius
ManajerLitowen Andrius Skerla
LigaA lyga[1]
2023A lyga, Ke-5
Sana jaringanKaca tepas klub
Kandhang
Njaban
Current season

Futbolo klubas Hegelmann inggih punika sawijining klub ulah raga Litowen.

Performa di liga[besut | besut sumber]

Musim Tingkat Liga Tempat @
2013 4. Trečia lyga (Kaunas) 2.
2014 4. Trečia lyga (Kaunas) 1.
2015 3. Antra lyga (Pietūs) 7. [2]
2016 2. Pirma lyga 10. [3]
2017 3. Antra lyga (Pietūs) 6. [4]
2018 3. Antra lyga (Pietūs) 1. [5]
2019 2. Pirma lyga 7. [6]
2020 2. Pirma lyga 2. [7]
2021 1. A lyga 5. [8]
2022 1. A lyga 4. [9]
2023 1. A lyga 5. [10]
2024 1. A lyga . [11]

Skuat[besut | besut sumber]

Per 13 June 2024.

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Brazil GK
3 Nigeria DF Samuel Odeoibo
6 Brazil DF Hugo Figueiredo Pereira
17 Rumeni MF Patrick Popescu
33 Nigeria FW Omokhafe Samson Thomas
98 Litowen FW Klaudijus Upstas
22 Brazil FW Michael Thuique

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]