Eutheria

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Eutheria
Temporal range: Pertengahan Cretaceous
House Mouse, Mus musculus
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Mamalia
Subkelas: Theria
Infrakelas: Eutheria
Orders[1]

Eutheria iku takson jroning mamalia plasental, kayadéné manungsa. Jeneng Eutheria asal saka basa Yunani, eu-: "tuwuh kanthi apik", lan ther: "kéwan galak". Eutheria dikenalaké déning Thomas Henry Huxley taun 1880. Kabèh Eutheria arupa mamalia plasental. Anggota Eutheria bisa ditemokaké ing kabèh bawana lan samudra.

Rujukan[besut | besut sumber]

Detailed cladogram of Eutheria from Proceedings of the National Academy of Sciences, February 4, 2003, vol. 100, no. 3, pp. 1056-1061.

  1. ^ "Eutheria phylogeny". Mikko's Phylogeny Archive. Retrieved 2006-03-08. 
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Eutheria&oldid=826754"