Endhog keluk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Smoked egg
Smoked eggs - close-up view.jpg
Woworan pokokEggs
Buku masakan: Smoked egg  Médhia: Smoked egg

Endhog asap minangka salah sawijining jinis panganan sing kalebu keluk endhog lan endhog iwak . [1] [2] Endhog asap bisa disiyapake nganggo endhog rebus keras banjur banjur asap, [3] [4] utawa endhog sing durung dimasak ing cangkang. [5] Kajaba iku, endhog asap wis ditemtokake minangka jinis hors d'oeuvre endhog rebus sing dikepeng, diasinake banjur dirokok. [6]

asinan lan garang endhog ing New Danish gaya ing utawa .
Tampilan cedhak endhog puyuh asap

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "New China Quarterly". New China News Limited. 21 August 1987. Dibukak ing 21 August 2017.
  2. Marine and Freshwater Products Handbook. p. 183.
  3. Home Book of Smoke Cooking: Meat, Fish and Game - Jack Sleight, Raymond Hull. p. 145.
  4. Don Holm's Book of Food Drying, Pickling and Smoke Curing - Don Holm, Myrtle Holm. p. 126.
  5. Fire It Up: 400 Recipes for Grilling Everything - David Joachim, Andrew Schloss. p. 367.
  6. Dictionary of Food: International Food and Cooking Terms from A to Z - Charles Sinclair. p. 1589.