Endhog puyuh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Galet kentang, disajekake nganggo endhog puyuh.

Endhog puyuh minangka salah sawijining endhog unggas dianggep enak banget ing pirang-pirang jagad,  kalebu Asia, Eropa, lan Amerika Utara. Ing masakan Jepang, kadang-kadang digunakake mentah utawa dimasak kaya tamago ing sushi lan asring ditemokake ing panganan bento .