Endhog godhog

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Endhog godhok ing wajan

Endhog godhog yaiku endhog sing dimasak ing banyu sing umob nalika isih dibungkus ing endhog . Endhog rebus minangka panganan sarapan sing kawentar ing pirang-pirang negara.

Endhog iki dimasak ing banyu tanpa cangkang dikenal minangka endhog sing ngambang, dene endhog sing masak ing ngisor suhu sing wis umob, kanthi utawa tanpa cangkang dikenal minangka endhog kukus . Endhog sing wis mateng mateng digodhog cukup dawa banjur endhog lan kuning endhog dadi padhet, dene ing endhog sing durung mateng, kuning iku luwih padhet sanajan putih utawa cuwer sebagean.