Emre Can

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Emre Can taun 2014 ndhik Liverpool

Emre Can iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Frankfurt, Jerman tanggal 12 januari 1994.[1] Piyambaké iku pemainé Liverpool F.C..[1] Pemain iku nduwé darah Turki naging lair lan gedhé ndhik Jerman.[2]

Karir[besut | besut sumber]

Lelampahé kariré ndhik bal-balan dilekasi wektu main ndhik FC Bayern München.[1] Saiki piyambaké main ndhik Liverpool F.C..[1] Piyambaké pindah teka Bayer 04 Leverkusen ana ing Liverpool F.C. wektu transfer mangsa panas taun 2014.[2]

Ndèk tim bal-balan Jerman piyambaké tau mimpin nagara iku dadi juwara loro Euro U-17 taun 2011.[3] sakbaré iku piyambaké konsisten tampil apik.[3] Tanggal 28 Agustus 2015 piyambaké diceluk pelatihé Jerman kanggo tetandhingan kualifikasi Piala Éropah musuh Polen lan Sekotlan.[3] Tetandhingan kapisané ya iku tanggal 4 September 2015.[3]

Kemampuané[besut | besut sumber]

Piyambaké bisa main ndék mburi, tengah, utawa ndhik mburiné juru main paling ngarep.[3] Piyambaké apik ndhik bab ngrebut bal lan sikilé loro=loroné aktif kabèh.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d "Emre Can". www.tribunnews.com. Dijupuk 22 August 2016. 
  2. ^ a b c "PROFIL: Emre Can, Suksesor Jangka Panjang Steven Gerrard". www.goal.com. Dijupuk 22 August 2016. 
  3. ^ a b c d e "Profil Pemain Muda Jerman Euro 2016: Emre Can". www.indolivescore.com. Dijupuk 22 August 2016.